Buitenuitje? Altijd een slecht weer alternatief!

Hebben jullie je zinnen gezet op een leuk buitenuitje, maar twijfel je of je het wel moet boeken? Wat doet het weer immers? 

Wees gerust, boek jouw ideale uitje! Valt het weer dermate tegen dat jouw uitje niet door kan gaan, dan bieden we je altijd een passend indoor alternatief aan. Alle indoor uitjes vindt je hier: indoor uitjes

Hoe gaat zoiets in de praktijk in zijn werk? Voorzien we in de dagen voorafgaand aan jullie uitje dat het weleens in het water zou kunnen vallen door te slecht weer, dan hebben we contact en bespreken we de indoormogelijkheden die we op dat moment hebben. Welke mogelijkheden dat precies zijn, is afhankelijk van wat er al geboekt staat voor eventuele andere groepen die dag. In overleg stellen we dan een leuk indoorprogramma op dat bij voorkeur en indien mogelijk qua karakter zoveel mogelijk op het buitenprogramma lijkt. Sommige buitenactiviteiten zijn ook binnen te doen. Denk bijvoorbeeld aan reuzenspellen, sumoworstelen en schieten. In andere situaties kiezen we echt voor een heel andere activiteit. Dan wordt Flikken de Heen bijvoorbeeld Wie is de Mol. 

Let op: deze garantie geldt voor begeleide uitjes. Dat zijn uitjes die door een van onze medewerkers worden begeleid, iets dat overigens voor de meeste van onze uitjes geldt.