schooluitjes, schoolkamp,
introductiedag school & locatie sportdagen!

Met ons ruime aanbod is er voor elke leeftijdscategorie en doelgroep wel een mooi schooluitje te vinden! Voor de basisscholen hebben we speciale schooluitjes arrangementen samengesteld en voor schoolkampen stellen we graag een programma op maat voor je samen. Ben je op zoek naar de invulling voor een sportdag op locatie met een klas middelbare scholieren? Of gaat het om een introductieweek school? Dan hebben we tal van leuke mogelijkheden!

Boek gerust. Indien coronamaatregelen je uitje in de toekomst onverhoopt niet mogelijk maken, kun je kosteloos verzetten of annuleren.

Schooluitjes tot in de puntjes geregeld

Al meer dan 30 jaar is Akkermans is dé specialist in groepsuitjes van deze regio. Toen we 30 jaar geleden begonnen met kanoverhuur wisten de scholen in de buurt ons al snel te vinden, inmiddels is ons aanbod enorm gegroeid en weten we voor elke school wel een passend uitje samen te stellen.

Onze in 2020 geopende Treasure Island Adventure Golf bleek een ware hit te zijn voor de basisscholen, daarop besloten we deze uit te breiden met een Treasure Island Adventure Doolhof. Ook als je op zoek bent naar schoolkamp groep 8 ideeen, hebben we tal van mogelijkheden voor je!

Ook ons aanbod met Pick & Mix onderdelen waar je zelf een tof programma uit samenstelt is erg gewild, bijv. voor een sportdag op locatie. Zo maak je er met Archery Tag, ons Challenge Parcours en bubbelvoetbal een heel actieve en uitdagende middag van. Maar ook het kanovaren, waar het allemaal mee begon, is nog steeds mateloos populair onder de scholieren, bijv. als introductiedag school of als onderdeel van groep 8 uitjes.

Deze zekerheden van Akkermans

  • Coronaproof schooluitjes: veilig erop uit
  • Ervaren instructeurs
  • Gratis koffie & thee voor de leraren
  • Voor elke leeftijd een geschikt programma
  • Activiteiten, horeca en overnachtingsmogelijkheden op één plek
  • De leukste groep 8 uitjes
  • Locatie sportdagen met tal van originele sportactiviteiten
  • Introductieweek school perfect geregeld