Er echt even uit
met je leerlingen!

Met ons ruime aanbod is er voor elke leeftijdscategorie en doelgroep wel een mooi schooluitje te vinden! Voor de basisscholen hebben we speciale arrangementen samengesteld, voor schoolkampen stellen we graag een programma op maat voor je samen en ben je op zoek naar de invulling voor een sportdag met een klas middelbare scholieren? Dan hebben we tal van leuke mogelijkheden!

Boek gerust. Indien coronamaatregelen je uitje in de toekomst onverhoopt niet mogelijk maken, kun je kosteloos verzetten of annuleren.

Alles tot in de puntjes geregeld

Al meer dan 30 jaar is Akkermans is dé specialist in groepsuitjes van deze regio. Toen we 30 jaar geleden begonnen met kanoverhuur wisten de scholen in de buurt ons al snel te vinden, inmiddels is ons aanbod enorm gegroeid en weten we voor elke school wel een passend uitje samen te stellen.

Onze in 2020 geopende Treasure Island Adventure Golf bleek een ware hit te zijn voor de basisscholen, daarop besloten we deze uit te breiden met een Treasure Island Adventure Doolhof. Ook ons aanbod met Pick & Mix onderdelen waar je zelf een tof programma uit samenstelt is erg gewild, zo maak je er met Archery Tag, ons Challenge Parcours en bubbelvoetbal een actieve en uitdagende middag van. Maar ook het kanovaren, waar het allemaal mee begon, is nog steeds mateloos populair onder de scholieren en de reden dat we vanaf 2021 ook SUP’s zullen toevoegen aan ons watersport aanbod.

Deze zekerheden van Akkermans

  • Coronaproof: veilig erop uit
  • Ervaren instructeurs
  • Gratis koffie & thee voor de leraren
  • Voor elke leeftijd een geschikt programma
  • Activiteiten, horeca en overnachtingsmogelijkheden op één plek