Welkom bij de familie!

Een familiebedrijf, dat is toch wel één van de dingen die een uitje bij Akkermans speciaal maakt. Het doet iets met de sfeer, lekker informeel, veel lachen en de passie voor het bedrijf is voelbaar. Daar kun jij gezellig van mee komen genieten!

Echte gastvrijheid zit in de genen

Akkermans is een echt familiebedrijf en dat merk je als je bij ons over de vloer komt. Broers Jeroen en Robbert Akkermans vertellen graag wat Akkermans zo’n leuke plek maakt.

 

Robbert, hoe omschrijf je de sfeer?

Lekker gemoedelijk, open & eerlijk en veel lachen. Je proeft hier de Brabantse gezelligheid en passie voor wat we doen! Ben je hier te gast, dan voel je je echt welkom. Even onderdeel van onze familie!

30 jaar met de voeten in de klei, vertel Jeroen!

Toen onze ouders meer dan 30 jaar geleden het bordje De Heense Akker in de grond sloegen als start van een natuurkampeerterrein bij onze boerderij, beseften we nog niet dat dit de basis zou vormen voor het veelzijdige recreatiebedrijf dat Akkermans tegenwoordig is. Het boerenbedrijf is er ondertussen niet meer en kamperen kun je bij ons nu op vlotten in het water. Het vroegere kampeerterrein is inmiddels omgevormd tot 9 holes par 3 golfbaan en sfeervol recreatieterrein waar geweldige uitjes plaatsvinden.

 

Hoe zien jullie de toekomst?

We blijven voortdurend veranderen en vernieuwen om onze gasten steeds weer nieuwe ervaringen voor te kunnen schotelen, maar één zekerheid is altijd gebleven: echte gastvrijheid zit bij onze familie in de genen en wordt van de ene generatie op de andere doorgegeven. Net als de toewijding aan onze gasten!