Over Akkermans

CKF Akkermans sfeerfotos terras 4574

Alles tot in de puntjes geregeld

Zoek je een mooie locatie voor een gezellige dag of avond weg? Een plaats waar je samen met je vrienden, familie of collega’s de gezelligste dag van het jaar kunt hebben? Waar alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt? Je keuze hebt uit een grote variëteit aan uitjes en op culinair gebied in de watten wordt gelegd? Twijfel dan niet langer en boek je uitje bij Akkermans!

Mooie waterrijke en groene locatie op de Brabantse Wal

Akkermans is dé specialist in groepsuitjes van Zuidwest Nederland. Al zo’n drie decennia weten gasten de weg naar ons bedrijf te vinden. Je vindt ons in het meest waterrijke gebied van de Brabantse Wal. Een prachtig plekje in Nederland waarin uitgestrekt polderlandschap afwisselt met een gezellige vestingstad, jachthavens, een mooie rivier, het prachtige natuurgebied De Dintelse Gorzen en het idyllische sluizencomplex Benedensas. Kortom, de ideale omgeving om er eens heerlijk tussenuit te gaan.

De leukste indoor en outdoor uitjes voor iedere knip

Of je nu van binnen, buiten, adventure, creatief, sportief, culinair, teambuilding, competitie of spelletjes houdt, er is voor ieder wat wils. We hebben uitjes in diverse prijscategorieën. We kunnen zowel kleine als grote groepen ontvangen en een leuk programma aanbieden. In onze mooie activiteiten- en horecaruimtes binnen en buiten bezorgt ons enthousiaste team iedereen een onvergetelijke dag. Wie bij Akkermans is geweest, weet wat Brabantse gastvrijheid is!