Golfvereniging De Heensche

Aan onze golfbaan is golfvereniging De Heensche verbonden. De Heensche is aangesloten bij de NGF (Nederlandse Golf Federatie). Het doel van de golfvereniging is het laagdrempelig bevorderen van de golfsport. De vereniging wil vanuit een ongedwongen sfeer zeker ook het sociale element optimaal tot haar recht laten komen. Daarom organiseren ze diverse sportieve en gezellige activiteiten.

 

 

 

Direct naar website van De Heensche

Brengt golfers bij elkaar

De golfvereniging brengt golfers van alle leeftijden en speelniveaus samen. Met dat doel organiseert de vereniging wedstrijden en competities. Zo is er bijvoorbeeld op donderdagmorgen een damesochtend en op vrijdagochtend een herenochtend. Daarnaast worden regelmatig uitjes georganiseerd naar andere par-3 of 18-holes banen, zodat de leden voor een gereduceerd tarief ook op andere banen ervaring kunnen opdoen.

De vereniging verzorgt samen met de golfschool de golftheorie cursussen en examens. De registratie van de golf permissie en het golfhandicap bewijs vindt plaats bij de Nederlandse Golf Federatie (NGF). De vereniging is aangesloten bij de NGF, zodat leden via De Heensche hun NGF-lidmaatschap en handicap kunnen bijhouden.

Je kunt bij de golfvereniging terecht voor:

  • Wedstrijden, competities en uitjes
  • Dames- en herenochtend
  • Golftheorie cursussen en examens
  • NGF-lidmaatschap
  • Handicapregistratie