Golfbaan

In de Heense polder, vlakbij Steenbergen, ligt het golfcentrum van Akkermans leisure & golf. Naast een uitdagende 9 holes par-3 baan bestaat ons golfcentrum uit een 200 meter lange driving range, diverse oefengreens en een sfeervol grand café. Onze faciliteiten zijn ideaal voor zowel de beginnende golfer die graag een keer kennis willen maken met het golfspel. Maar ook voor de ervaren golfer voor wie onze baan meer dan genoeg uitdaging biedt door de hoogteverschillen en lastige waterpartijen. De ongedwongen sfeer, het toegankelijke karakter en de rust en ruimte die de polder biedt zijn voor velen redenen om ons golfcentrum te bezoeken.

 

 

 

9 holes par 3 golfbaan

De 9 holes par-3 golfbaan met 18 afslagplaatsen is ontworpen door Michiel van der Vaart van Jol Golf Design en wordt gekenmerkt door golvende fairways, spannende waterhindernissen, gemoduleerde greens en een weids uitzicht over de Brabantse polders. De golfbaan bestaat uit 9 holes met een lengte variërend van 60 tot 120 meter. Bij de ontwikkeling van de golfbaan is getracht een zo realistisch mogelijke baan te creëren. Zo hebben de greens normale afmetingen waardoor het spelen op de baan een uitstekende oefening is voor de laatste slagen op een grote golfbaan.

Om te kunnen golfen heeft u of een baanpermissie of een handicapbewijs (ofwel vroeger een GVB genoemd) nodig. Zonder baanpermissie of handicapbewijs kunt u alleen op de baan spelen onder begeleiding van een persoon met een geldig handicapbewijs. Greenfees koopt u aan de bar in het grand cafe. De golfbaan werkt met een tee timer, dus u hoeft niet te reserveren vooraf.

Oefenfaciliteiten

Ons golfcentrum beschikt naast de golfbaan over een 200 meter lange driving range met verschillende target greens die als realistisch doel dienen. De driving range beschikt over 10 overdekte afslagplaatsen, 10 onoverdekte afslagplaatsen en een ruim leslokaal. De ballenautomaat werkt met PIN.

Naast de driving range liggen twee ruime oefengreens, een speciale geonduleerde putting green en daarnaast een chipping green met een ruime oefenbunker. Kortom alle faciliteiten zijn aanwezig om in een ontspannen sfeer en mooie omgeving aan je spel en techniek te werken.

Baanreglement

Stel je voordat je gaat spelen op de hoogte van ons baanreglement.