Golfbaan

Naast een uitdagende 9 holes par-3 baan bestaat ons golfcentrum uit een 200 meter lange driving range, diverse oefengreens en een sfeervol grand café.

Onze faciliteiten zijn ideaal voor zowel de beginnende golfer die graag een keer kennis willen maken met het golfspel. Maar ook voor de ervaren golfer voor wie onze baan meer dan genoeg uitdaging biedt door de hoogteverschillen en lastige waterpartijen.

 

 

 

Bekijk de baanplattegrond

9 holes par 3 golfbaan

De 9 holes par-3 golfbaan met 18 afslagplaatsen is ontworpen door Michiel van der Vaart van Jol Golf Design en wordt gekenmerkt door golvende fairways, spannende waterhindernissen, gemoduleerde greens en een weids uitzicht over de Brabantse polders. De golfbaan bestaat uit 9 holes met een lengte variërend van 60 tot 120 meter. Bij de ontwikkeling van de golfbaan is getracht een zo realistisch mogelijke baan te creëren. Zo hebben de greens normale afmetingen waardoor het spelen op de baan een uitstekende oefening is voor de laatste slagen op een grote golfbaan.

Oefenfaciliteiten

Ons golfcentrum beschikt naast de golfbaan over een 200 meter lange driving range met verschillende target greens die als realistisch doel dienen. De driving range beschikt over 10 overdekte afslagplaatsen, 10 onoverdekte afslagplaatsen en een ruim leslokaal. De ballenautomaat werkt met PIN en €2,- munten.

Naast de driving range liggen twee ruime oefengreens, een speciale geonduleerde putting green en daarnaast een chipping green met een ruime oefenbunker. Kortom alle faciliteiten zijn aanwezig om in een ontspannen sfeer en mooie omgeving aan je spel en techniek te werken.

Baanreglement

Stel je voordat je gaat spelen op de hoogte van ons baanreglement.

GOLFEN OP HET PLEKJE WAAR BRABANT ZEELAND KUST

Akkermans Golf De Heen is een golfcentrum met een mooie 9 holes par 3 golfbaan. De baan heeft lastige waterpartijen, vele hoogteverschillen en 18 afslagplaatsen. Genoeg uitdaging tijdens het golfen! Daarnaast is er een 200 meter lange driving range (ook overdekt) en zijn er ruime oefengreens met bunker. Ideaal om te leren golfen, maar ook de ervaren golfspeler wordt flink uitgedaagd.

Voor goede kwaliteit golfles tegen een nette prijs kun je bij de golfschool terecht waar golf pro Pascal Lamberigts je de kneepjes van het vak leert. Ook is golfclub De Heensche aan onze baan verbonden met een damesochtend, herenochtend en leuke golfclub wedstrijden en golfclub competities. Na golfen of golfles heerlijk ontspannen onder het genot van een hapje, drankje of heerlijke lunch kun je in ons grand café of op ons zonnige terras. Geniet hier van de ongedwongen toegankelijke sfeer.

Golf clinics geven we aan groepen vanaf 8 personen. Fantastische teambuilding en een hele leuke kennismaking met de mooie golfsport. Op zoek naar golf clinic bij Bergen op Zoom, golf clinic Breda of golf clinic Rotterdam? Neem zeker eens contact op!

Dus pak je golf clubs en plan een bezoekje aan de golfbaan, gelegen in het meest waterrijke gebied van de Brabantse Wal, de plaats waar ‘Noord-Brabant Zeeland kust’. Een prachtig plekje in Nederland om te golfen! We zijn omgeven door uitgestrekt polderlandschap, een mooie rivier, natuurgebied De Dintelse Gorzen, een gezellige vestingstad en het idyllische sluizencomplex Beneden Sas. Een mooi decor voor golfles, golf clinics en een ronde golf!

Deze zekerheden van Akkermans Golf

  • Gemoedelijk en gastvrij golfen
  • Leading Courses ‘Beste 9-holes golfclubs’
  • Uitdagende par 3 golfbaan
  • NGF en HCP registratie
  • Voordelige greenfees
  • Gezellige golfclub
  • Professionele golfschool
  • Familiebedrijf van het jaar