Event op maat

Bijzondere en sfeervolle events op de mooiste locaties. Alles tot in de puntjes geregeld voor groepen vanaf 40 personen.

  • Out of the box activiteiten
  • Maatwerk catering
  • Inspirerende locaties
  • Vervoer
  • Overnachten
  • Muziek & entertainment
Neem contact met ons op en bespreek je wensen!

Out of the box activiteiten

We zijn goed in out of the box denken, brainstormen en met toffe concepten komen. Denk aan originele activiteiten die we speciaal voor jullie gezelschap ontwikkelen. Naast alle uitjes die wij aanbieden op deze website, behoren bijzondere sportieve, muzikale, culinaire en creatieve workshops ook tot de mogelijk heden. We werken bij grote gezelschappen vaak met keuzeprogramma’s waarbij deelnemers vooraf kunnen inschrijven op een leuke activiteit.

Bubbels en bijzondere bites

Een glaasje champagne of jullie logo op een gebakje bij ontvangst? We regelen het! Een stapje verder met heerlijke gerechten uit een 3D printer, een wildavond of zeewierdelicatessen? Vertel ons je wensen en we duiken de keuken in! Ontzettend populair zijn foodfestivals die wij speciaal voor jullie gezelschap optuigen. Meer ideeën opdoen? Cateringsmogelijkheden

Inspirerende locaties

We ontvangen jullie graag op onze mooie landelijke locatie die we voor de gelegenheid extra feestelijk kunnen aankleden of van jullie huisstijl kunnen voorzien. Of wat dacht je van een event aan het water, op het prachtige sluiseilandje van Beneden Sas? Misschien heeft jullie bedrijf zelf wel een mooi terrein dat geschikt is voor een evenement. We kunnen overal de gewenste sfeer creëren!

Muziek & entertainment

Een zaal, DJ, podium, live muziek, entertainment, motiverende sprekers.. fijn om alles uit handen te kunnen geven aan een ervaren partij!

Overnachting

Slapen in karakteristieke vakantiehuizen, een mooi appartement aan het water, kampeervlotten of in goede hotels in de omgeving. We hebben diverse accommodaties in eigen beheer, dus een fijne overnachting is zo geregeld. Daarnaast werken we samen met goede hotels in de regio.

Vervoer

Hoe ontspannen is een event als het vervoer ook geregeld is?! We werken samen met betrouwbare en correcte vervoersbedrijven.