Wanneer coronacheck?

Met ingang van 25 september 2021 zijn er nieuwe regels voor ons bedrijf en jullie uitje. We zetten ze op deze pagina voor je op een rij.

De regels voor je op een rijtje

  • Voor alle indoor en outdoor activiteiten die wij aanbieden is een corona-check niet vereist. We zullen hier dus niet op controleren.
  • Op ons sfeervolle verwarmde terras is een corona-check niet vereist. Toiletten zijn in dit geval te betreden via de buiteningang.
  • Wanneer je binnen wil eten en drinken is een corona-check verplicht. Je dient ons dan een bewijs van vaccinatie, herstel of recent negatief testresultaat te tonen. Gebruik van de Corona-Check App is hierbij wenselijk.
Situatie 1: iedereen in jullie gezelschap kan een goede QR code overleggen bij onze check
Er zijn daarna geen maatregelen meer van toepassing. De 1,5 meter regel mag worden losgelaten, maar blijft verstandig.
Situatie 2: Een of meerdere personen in jullie gezelschap zonder goede QR code
Jullie zijn welkom met inachtneming van de volgende voorwaarden: A) bij eten en drinken neemt heel de groep plaats op het terras of B) alleen de personen zonder QR code gaan naar het terras en de rest van de groep eet en drinkt binnen.
Maak je wensen vooraf kenbaar
Geef minimaal 1 dag voor jullie uitje per e-mail aan ons door welke situatie voor jullie geldt (1 of 2) en welke keuze jullie maken als niet iedereen een goede QR code kan laten zien. Een deel van ons terras is overdekt en verwarmd. Er is dan ook een maximum aantal gasten die wij dat comfort kunnen bieden. Voor dit deel van het terras geldt wie het eerst komt… Laat ons daarom zo vroeg mogelijk weten wat jullie wensen zijn!

Verwarmd overdekt terras

Wat ons terras betreft bieden we jullie gezelschap sfeervolle overdekte ruimtes aan met heaters zodat je hier warm en droog van je hapje en drankje kunt genieten. Ook hebben we terrassen waar je sfeervol rondom een vuurkorf kan zitten. Op die manier hopen we, binnen de geldende regels, voor iedereen een prettige én veilige omgeving te bieden.

Let op dat een deel van ons terras overdekt en verwarmd is. Dit betekent dus ook dat we een maximum aantal personen dat comfort kunnen bieden. Wacht dus niet te lang met het reserveren van een plaats. Vol is vol.

Tot slot is het goed om te beseffen dat bij heel koud, nat of winderig weer een jas of vest nog steeds fijn kan zijn.