Camperplaats

Je kunt op twee camperplaatsen overnachten: op het terrein van recreatiebedrijf Akkermans en op de camperplaats bij natuurpoort Beneden Sas.

Camperplaats boeken

Keuze uit twee locaties

Camperplaats Akkermans

Op het terrein van recreatiebedrijf Akkermans zijn een 10-tal camperplaatsen beschikbaar. Ze zijn gelegen aan het einde van een parking, met zicht op Molen De Vos. Het weidse polderlandschap dat je omringt, verzekert je van prachtige vergezichten.

De camperplaatsen zijn voorzien van elektra, een watertappunt en een loosplaats voor afvalwater. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ook zijn er sanitaire voorzieningen aanwezig: douches, wastafels, omkleedruimtes en toiletten.

Het grand café bij Akkermans is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en borrel. Er is volop vertier in de vorm van golfen op de 9 holes par-3 golfbaan, de adventure golfbaan of bijvoorbeeld een escape room. Vanaf Akkermans is het zo’n 1,5 kilometer tot aan Beneden Sas, natuurpoort en recreatieve trekpleister.

Akkermans

Heense Molenweg 23

4655 TB De Heen

Camperplaats Beneden Sas

Bij Natuurpoort Beneden Sas beschikken wij over 4 camperplaatsen. De camperplaatsen grenzen aan het prachtige natuurgebied de Dintelse Gorzen en het monumentale sluizencomplex Beneden Sas, met daarbij het gelijknamige restaurantje gelegen op het sluiseiland. Een pittoresk plekje dat zeker het ontdekken waard is! Huur een kano, supboard of sloep bij Akkermans en ga lekker het water op.

De camperplaatsen beschikken over elektriciteit. In het grand café van Akkermans check je in en kun je tokens kopen voor de elektriciteit. Ze kosten €2,50 per stuk. 1 token levert 4 kwh. Op deze camperplaats is geen sanitair aanwezig, maar je kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van Akkermans. Op diezelfde plek kun je je afvalwater lozen.

Adres voor navigatie:

Beneden Sas

Benedensasweg 2-4

4655 ST De Heen

Prijzen

Voor beide locaties bedraagt de prijs €15,- per standplaats per nacht en is er een bijkomende toeristenbelasting van €1,10 per persoon per nacht. De toeristenbelasting dient ter plaatse bij het inchecken voldaan te worden.