Winter wonderland: Winter Games & BBQ

De winter heeft zoveel moois te bieden, waaronder de meest sfeervolle winteruitjes! Met Winter Wonderland Winter Games & BBQ ga je van het volgende genieten:

Smakelijk ontvangst

We ontvangen jullie buiten op het verwarmde terras met sfeerverlichting, strobalen, vuurkorven en fleecedekentjes voor wat extra warmte. Voor het ontvangstarrangement kunnen je kiezen uit:
  • Onbeperkt warme chocolademelk en glühwein warm gehouden boven het vuur en apfelstrudel.
  • Een goedgevulde erwtensoep warm gehouden op een driepoot boven vuur

Winter Games

Met deze competitie krijg je het zeker warm! We verdelen jullie groep in teams en vervolgens gaan jullie de strijd met elkaar aan op onderdelen als skibroekhangen, bierpulschuiven, schieten en andere typische winterspelletjes zoals boomstamzagen. Een hoop lol gegarandeerd! 

Winter BBQ

In de sfeervolle buitensetting met verwarmd terras, winterse sfeerverlichting en vuurtjes steken we de Ofyr vuurschaal voor jullie aan en genieten jullie van een lekkere winter BBQ. Mocht je dit deel van het programma liever naar binnen gaan, dan kan dat ook en barbecueën jullie op een van onze binnen barbecues. 

Drankjes (met uitzondering van de chocolademelk en glühwein bij een van de ontvangstarrangementen) zijn nog niet inbegrepen. Je kunt kiezen voor drankjes op nacalculatie, consumptiemunten of drankafkoop. Met het oog op de Winter Games die je nog veilig moet kunnen spelen, stellen we aan de glühwein een max. van 1 per persoon.