Winter wonderland: Dintelse Gorzen & BBQ

De winter heeft zoveel moois te bieden, waaronder de meest sfeervolle winteruitjes! Met Winter Wonderland Dintelse Gorzen & BBQ ga je van het volgende genieten:

Smakelijk ontvangst

We ontvangen jullie buiten op het verwarmde terras met sfeerverlichting, strobalen, vuurkorven en fleecedekentjes voor wat extra warmte. Voor het ontvangstarrangement kunnen je kiezen uit:
  • Onbeperkt warme chocolademelk en glühwein warm gehouden boven het vuur en apfelstrudel.
  • Een goedgevulde erwtensoep warm gehouden op een driepoot boven vuur
Huifkar en winterwandeling

Na de opwarmer bij ontvangst trekken jullie laarzen aan en vertrekken jullie met de huifkar naar Beneden Sas. Daar gaan jullie het bijzondere en waterrijke natuurgebied de Dintelse Gorzen in waar jullie waar jullie de mooiste vogels, winternatuur en Schotse Hooglanders kunnen spotten. Na afloop vertrekt de huifkar weer terug naar Akkermans waar jullie lekker kunnen uitrusten op het terras. 

Optie: een wandeling met gids in de Dintelse Gorzen is ook mogelijk. Hiervoor rekenen we €12,- p.p. extra. 

Winter BBQ

In de sfeervolle buitensetting met verwarmd terras, winterse sfeerverlichting en vuurtjes steken we de Ofyr vuurschaal voor jullie aan en genieten jullie van een lekkere winter BBQ. Mocht je dit deel van het programma liever naar binnen gaan, dan kan dat ook en barbecueën jullie op een van onze binnen barbecues. 

Drankjes (met uitzondering van de chocolademelk en glühwein) zijn nog niet inbegrepen. Je kunt kiezen voor drankjes op nacalculatie, consumptiemunten of drankafkoop.