Mijn Tent is Tof!

Run je eigen restaurant

Lekker eten, drinken en feesten kunnen we natuurlijk allemaal. Maar dit is het moment om te laten zien hoe bekwaam jullie zijn in het runnen van jullie eigen restaurant! We verdelen jullie in groepen en vervolgens gaat jullie horecateam de strijd aan met de concurrenten. Op leuke afwisselende spelonderdelen zullen jullie moeten uitblinken om je hoofd boven water te houden in de bikkelharde horecawereld. Zorg dat die fooienpot vol komt en we jullie restaurant kunnen uitroepen tot Tofste Tent! 

Toffe spelonderdelen

Bestelspel - Omgaan met chaos
Wijnproeven & kruiden ruiken - Test je zintuigen
Keuken & kelner estafette - Heb je de skills?
Tapwedstrijd - Een keer niet aan de bar, maar erachter
Quiz - Slimmer dan de rest?

Gezelligheidsactiviteit

Mijn Tent is Tof is een supergezellig teamuitje, familie-uitje of groepsactiviteit met vrienden. Origineel en iedereen  met een goed humeur kan eraan mee doen! Het is perfect voor groepen die een echte gezelligheidsactiviteit zoeken waar genoeg kan worden gelachen.

Drankje, biertje en bittergarnituur inclusief

Naast het leuke spel is dit spelprogramma inclusief een drankje van de speciale Mijn Tent is Tof bestelspelmenukaart, een eigen getapt biertje en een bittergarnituur. 

Sluit af in ons restaurant

Geloof ons, een eigen zaak runnen en horecawerk maakt hongerig! Onze tip: gooi jullie eigen tent dicht en blijf aansluitend gezellig eten in ons restaurant en kies voor een van onze BBQ's (ook indoor mogelijk). Eten en drinken (buiten het hierboven genoemde) zijn exclusief en kun je heel eenvoudig bijboeken.