Kerstrally

Datum en tijdstippen

De kerstrally vindt plaats op:

vrijdag 17 december
zaterdag 18 december
zondag 19 december

Je kunt starten in verschillende tijdvakken:

12:00 - 13:00
13:00 - 14:00
14:00 - 15:00

Om deelnemers te spreiden krijg je na reservering een starttijd toegewezen (je mag een voorkeur doorgeven). Voor groepen vanaf 100 personen kun je naast de genoemde data ook gaan voor een zelfgekozen datum. 

Onontdekte plekken en af en toe lekker off road

Met de kerstrally geniet je van een sfeervolle coronaproof avond of middag waar nog lang over wordt nagepraat. Je rijdt in je eigen auto een schitterende route over de onbekendere wegen van de Brabantse Wal. Je vindt je weg met coördinaten en tips onderweg. Je komt op onontdekte plekken en rijdt over weggetjes waar je het bestaan niet van kon vermoeden. Af en toe ook lekker offroad, een echt avontuur!

De leukste doe-opdrachten

Onderweg kom je diverse aanwijzingen tegen die horen bij het spel en stop je op diverse mooie plekken met sfeervolle standjes waar je leuke doe-opdrachten in kerstsfeer voorgeschoteld krijgt. Met die doe-opdrachten verzamel je letters waarmee je uiteindelijk de rally, of misschien wel beter gezegd autospeurtocht (want het gaat niet om de snelheid), kunt voltooien. De spelletjes onderweg zijn geschikt voor jong en oud. 

Driving diner 

Je krijgt bij Akkermans en onderweg op diverse sfeervol aangeklede stops heerlijke gerechtjes en drankjes voorgeschoteld.

  • Ontvangst met koffie, thee of ranja en een heerlijke pumpkin spice cupcake
  • Paprikasoep met vergeten groenten of romige pompoensoep en fruitwater
  • Saté van geglaceerd buikspek of kipsaté ter plaatse klaargemaakt op de Big Green Egg. Geserveerd met bijpassende saus en stokbrood. Drankje naar keuze (fris, bier, wijn of ranja)
  • Tiramisudessertje met gekonfijte sinaasappel of Ben & Jerry's cup en warme chocolademelk of glühwein
  • Gratis borrelplankje na afloop
Voor kinderen zijn er aangepaste porties. Naast de drankjes die al bij de gerechtjes worden geserveerd, kun je onderweg extra drankjes kopen in de stands en na afloop ben je van harte welkom om na te borrelen aan een vuurtje bij Akkermans. Op zaterdag en zondag staat er ook een oliebollenkraam. 

Coronaproof

De kerstrally is bij uitstek een coronaproof uitje. Je kiest zelf met wie je de rally rijdt, je kunt bij de stops gemakkelijk afstand houden van elkaar en met de spelletjes, eten en drinken sta je in de buitenlucht. Als je de gerechtjes afhaalt bij Akkermans en de stands is er geen coronacheck. Ga je zitten op ons verwarmde buitenterras, aan de vuurtjes of binnen in ons grand café, dan vindt er een coronacheck plaats. 

Mocht er onverhoopt een harde lockdown komen, dan verzetten we de rally of storten we het deelnamebedrag weer aan je terug. 

Prijzen

Deelname kerstrally per auto: €39,50
Deelname kerstrally per auto als je de 'Driving diner' erbij boekt: €24,50
Driving diner volwassenen: €19,50 per persoon
Driving diner kinderen: €12,50 per persoon

Reserveren

Wil je reserveren voor 17, 18 of 19 december? Gebruik dan de knop 'Activiteit boeken' links op deze pagina. Tijdens het boekingsproces kun je afrekenen met iDEAL. Reserveren is mogelijk tot en met 13 december. 

Gaat je voorkeur uit naar een zelfgekozen datum en wil je met minimaal 100 personen reserveren? Neem dan contact met ons op via info@akkermans.com of 0167-502621.