Escape Room XL
Fieldman’s Secret

Fieldman’s Secret neemt spelers mee naar de wereld van een typisch American School Camp. Nou ja typisch, er is iets vreemd aan dit kamp.. niet iedereen keert terug.. Het spel trekt spelers een bijzondere wereld in waar je alleen ‘ongeschonden’ uitkomt als je samenwerkt en vernuftig te werk gaat. Niets is wat het lijkt en technologische snufjes maken het net dat beetje spannender. 

Escape ervaring Fieldman's Secret kun je ook met een grote groep tegelijk spelen. Je speelt het spel met minimaal 5 en maximaal 24 personen tegelijk, omdat er identieke rooms zijn gebouwd en je zo tegen elkaar strijd om de beste tijd neer te zetten. Zo is escape room Fieldman's Secret uitermate geschikt voor hele teams, bedrijven, complete families en vriendengroepen. 

Willen jullie zo'n spannend American School Camp ervaren? Reserveer dan direct via www.fieldmans.nl Grote groepen kunnen een offerte aanvragen via de offerteknop op deze website.

Op de dag van jullie uitje ontvangen we jullie gezelschap een kwartier voor de starttijd in ons gezellige grand café voor uitleg en vervolgens begeven jullie je richting Camp Fieldman. Wees echt op tijd, want als je te laat bent, gaat dit van je speeltijd af (er staan vaak andere groepen na jullie gepland). Je kunt gerust nog eerder komen als je vooraf al een lekker drankje wilt doen en blijf achteraf gezellig hangen om te borrelen.