Escape Room
Bunker Escape

Dit is dé hit op het gebied van groeps- en bedrijfsuitjes. Een escape room.. maar dan één zoals je die nog niet eerder meegemaakt hebt! Laat je op de enige plek in Nederland opsluiten in een authentieke WO II bunker die geheel in stijl is ingericht. Ga de uitdaging aan om binnen 60 minuten te ontsnappen. Binnen kom je voor allerlei raadsels, opdrachten en verrassingen te staan waarbij samenwerking, inzicht en creativiteit essentieel zijn. Naast het feit dat het een spannend spel is, is het ook zeer geschikt voor teambuilding! Werken jullie goed genoeg samen om hier binnen een uur uit te komen? 

Je speelt het spel met een groep van 4 tot 8 personen. Wil je de Bunker Escape met een grotere groep doen, dan kan dat ook. We splitsen jullie dan op. Voor de wachtende groep hebben we leuke activiteiten waaronder de Escape Kist, een mini-escape in hetzelfde thema dat je samen aan tafel in ons grand café kunt spelen. 

We ontvangen jullie gezelschap een kwartier voor de starttijd in ons gezellige grand café voor uitleg en vervolgens begeven jullie je richting de bunker. Wees echt op tijd, want als je te laat bent, gaat dit van je speeltijd af (er staan vaak andere groepen na jullie gepland). Je kunt gerust nog eerder komen als je vooraf al een lekker drankje wilt doen en blijf achteraf gezellig hangen om te borrelen.

Voorlopig kun je via deze website een offerte aanvragen voor dit spannende uitje. Wil je meteen online boeken? Ga dan direct naar website Bunker Escape