Crazy Christmas Bingo

Als er één periode in het jaar is waar Tilly haar hartje sneller van gaat kloppen dan is het die prachtige decembermaand. Kerstbomen, kerstballen, kerstslingers, kerstsokken, kerstkransjes, kerstkaarsen.. en haar toppunt: kerstbingo! En nee, geen saaie getallen hoor, maar muziek, veel muziek. Je streept de allermooiste kerstnummers die ooit gemaakt zijn af tot je bingo kunt roepen en één van de begerenswaardige foute kerstkadootjes in Tilly’s bingoboom mag uitzoeken.

Je kunt je kansen op die prachtige kerstprijzen trouwens wel vergroten, als jouw team één van de knotsgekke ronde opdrachten weet te winnen. Waarschijnlijk ben je hartstikke goed in kerstkrans werpen toch? Daarom! Dompel je onder in kerstsferen en boek deze leuke bingo. Voor bestellen van een lekker drankje zet je trouwens gewoon je kerstmuts op.

Wil je de Crazy Christmas Bingo extra spannend maken en de gekke prijsjes van Tilly vervangen door 'echte' waardevolle prijzen? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Datzelfde geldt als je er een gezellige feestavond van wilt maken met (live)muziek of als Tilly kerstkransjes voor je moet bakken.