Crazy Bingo

Ons Tilly ontvangt jullie voor een doldwaze Bingo, want iedereen weet natuurlijk dat Bingo’s weer helemaal van nu én hartstikke hip, trendy, vet, chill, relaxed en anders toch zeker te weten echt wel supergezellig zijn. De grándioze prijzen die er iedere ronde te winnen zijn, maken een bezoek aan Tilly’s Bingo taverne absoluut de moeite waard. Sommige zouden je influisteren dat het eigenlijk maar gekke foute prijsjes zijn in de verschillende rondes, maar Tilly ziet de waarde er toch allemaal duidelijk van in en zal de verschillende toepassingen van de begerenswaardige voorwerpen anders wel even haarfijn uit de doeken doen.

Je kunt je kansen op die prachtige prijzen trouwens wel vergroten, als jouw team één van de knotsgekke ronde opdrachten weet te winnen. Waarschijnlijk ben je hartstikke goed in het pindakaasspel toch? Daarom! Gewoon doen die bingo. Voor bediening zet je trouwens gewoon je badmuts op.

Psst.. Kom in de stemming en start met een van Tilly's favoriete cocktails (niet inbegrepen). Voor een bescheiden meerprijs zorgt Tilly voor een borrelhapje. Daar is ze goed in. Als je dan eens een middag of avond weg bent, moet je het goed doen hè?! 

Wil je de Crazy Bingo extra spannend maken en de gekke prijsjes van Tilly vervangen door 'echte' waardevolle prijzen? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Datzelfde geldt als je er een gezellige feestavond van wilt maken met (live)muziek. 

In december bieden we als optie de Crazy Kerst Bingo. Zeker zo gek, maar nog net iets fouter met alle kerstnummers in de muziekrondes en lollige kerstprijsjes.