Crazy Bingo

Jullie worden ontvangen voor een doldwaze Bingo, want iedereen weet natuurlijk dat Bingo’s weer helemaal van nu én hartstikke hip, trendy, vet, chill, relaxed en anders toch zeker te weten echt wel supergezellig zijn. De grándioze prijzen die er iedere ronde te winnen zijn, maken deelname natuurlijk absoluut de moeite waard. Sommigen zouden je influisteren dat het eigenlijk maar gekke foute prijsjes zijn in de verschillende rondes, maar zo moet je dat niet zien... dus bingokaarten klaar en afstrepen maar!

Je kunt je kansen op die prachtige prijzen trouwens wel vergroten, als jouw team één van de knotsgekke ronde opdrachten weet te winnen. Waarschijnlijk ben je hartstikke goed in het pindakaasspel toch? Daarom! Gewoon doen die bingo. Voor bediening zet je trouwens gewoon je badmuts op.

Borrelhapje erbij? Dat kunnen we regelen, geef het aan we nemen een lekkere bittergarnituur of borrelplank voor tussendoor mee in je offerte. Als je dan eens een middag of avond weg bent, moet je het goed doen hè?! 

Wil je de Crazy Bingo extra spannend maken en de gekke prijsjes vervangen door 'echte' waardevolle prijzen? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Datzelfde geldt als je er een gezellige feestavond van wilt maken met (live)muziek.